Toimitusehdot

Toimituskulut 

Toimituskulut ovat nähtävillä kassalla (checkout) valitun toimitustavan mukaisesti. Veloitamme 5€ normaaleista paketeista ja 9€ posti express paketeista, jotka toimitetaan kotiovelle. Kirjelähetyksistä veloitamme 2€ - tämä vaihtoehto on esillä vain niille tuotteille joille se on mahdollista.

Tilaushinnan ylittäessä 70€ on toimitus Suomeen ilmainen.

Baltiaan toimitus on 8€ ja muualle Eurooppaan 20€.

Toimitusaika

Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti vuorokaudessa tilauksen maksamishetkestä.  Perillä toimitus on tästä muutaman päivän sisällä, riippuen valitusta toimitustavasta ja kuljetusliikkeen ehdoista.

Toimitustapa

Toimitamme tilauksia kaikkialle Suomeen asiakkaan valitsemalla tavalla. Vaihtoehtoja ovat Posti ja Matkahuolto. 

Ulkomaille toimitamme EU:n alueelle, toimitustapana silloin vain DB Schenker.

Nouto Smartpostista tai matkahuollon toimipisteestä

Smartpost vaihtoehdossa posti toimittaa tuotteen valittuun noutopaikkaan, josta asiakkaalla on 7 päivää aikaa hakea se. Noutamatta jääneet toimitukset ovat politiikkaamme mukaan peruutuksia, eivät palautuksia., kts palautusehdot. 

Kotiinkuljetus

Riippuen tuotteesta kotiinkuljetus tulee joko postiluukkuun saakka (jos paketti mahtuu) tai sitten posti ilmoittaa saapuneesta toimituksesta, joka on noudettava postin toimipisteestä. Noutamatta jääneet toimitukset ovat politiikkaamme mukaan peruutuksia, eivät palautuksia, kts palautusehdot. 

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteillamme on kuluttasuojalain mukainen 14 vrk palautus ja vaihto-oikeus. Oikeus koskee vioittumattomia ja myyntikuntoisia tuotteita. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäispakkauksissaan sisältäen lisätarvikkeet.

Palautusten postikuluista vastaa tilaaja, ellei kaupan kanssa ole erikseen muuta kirjallisesti sovittu (sähköposti riittää).

Noutamatta jätetty tilaus

Yhtiömme politiikan mukaisesti pidämme noutamatta jätettyä tilausta peruutuksena. Silloin hyvitämme tuotteen hinnan vähennettynä aiheutuneilla toimitus ja palautuskuluilla. Palautuskulu on sama kuin toimituskulu vastaavalle tuotteelle sen mukaisesti kuin se tilaushetkellä vahvistettiin.

Palautustoimitus

Ota sähköpostitse tai kaupan yhteyslomakkeen avulla yhteyttä kauppaan reklamoidaksesi tai sopiaksesi palautuksesta tai mahdollisesta hyvityksestä. Saat silloin ohjeet kuinka toimia. Vastaamme näihin yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti.