Yrityksemme

Kauppias, eli minä Pekka tämän kaupan takana, olen itse aktiivinen kuntoliikkuja, joka satunnaisesti osallistuu erilaisiin juoksutapahtumiin, (esim Helsinki city run). Olen ollut tekemisissä sykemittareiden, -vöiden, träkkereiden ja muiden laitteiden kanssa jo yli 20 vuotta - itse asiassa siitä lähtien, kun vuonna 1999 ensimmäisellä Tukholman maratonillani hyydyin täysin 30 km kohdalla ns. seinään ja puoliksi kävellen raahasin itseni maaliin. Silloin ajattelin, että täytyy olla joku keino pystyä jakamaan voimansa ja vauhtinsa oikein, harjoitella paremmin ja muutenkin olla paremmin kartalla missä milloinkin mennään kunnon suhteen.

Samana vuonna ostin ensimmäisen Polar sykemittarin, ja pääsin ns sisään mittauksen maailmaan. Opin pitämään oikean sykkeen treeneissä, treenaamaan monipuolisemmin - erikseen kestävyyttä ja nopeutta, ja seuraava maraton meni juosten loppuun saakka. Siitä 6 vuotta myöhemmin ajasta lähti jo tunti pois.

Tällä sivustolla myydään vain sellaisia tuotteita, joita olen henkilökohtaisesti kokeillut ja testannut ja riittävän hyväksi havainnut. Ja joita itsekin käyttäisin tai käytän.

Kauppa noudattaa kaikkia mahdollisia lakeja ja ohjeita ja kunnioittaa kuluttajan oikeuksia täysimääräisesti. Ne on vielä erikseen kerrottu sivun alalaidan linkeissä, jos niihin haluaa tarkemmin perehtyä.

Tämä kauppa lenkkipolku.fi toimii vain netissä, meillä ei ole kiinteää myymälätoimipistettä. Kauppaa hoidan tällä hetkellä ns. päivätyön ohessa, eräänlaisena ammatillisenakin sivuprojektina ja kirjaimellisesti autotallista käsin. Emme pääsääntöisesti pysty palvelemaan puhelimitse tai kasvotusten ns virka-aikana päivätöistä johtuen. Vastaamme kuitenkin kaikkiin viesteihin sähköpostitse mahdollisimman nopeasti.

Yritys kaupan taustalla on Webbros oy, Y-tunnus 1082336-9, puh 050-5971323, osoite Asemapäällikönkatu 12, 00520 Helsinki.